Sagt om mig

 

”Pedagogiskt upplagd genomgång, konstruktiv kritik” /Kerstin Bjellerup

 

”Tack för ditt utlåtande! Mitt första spontana intryck var att du hade fattat allt. Du var lika tydlig som bra i dina förklaringar. Dina karaktärsförklaringar var utmärkta och fick mig att snabbt inse och spinna vidare.

Alla dina exempel du samlat och redogjort för så bra, var en utmärkt ”meny” och arbetsredskap. Så som du lagt upp och förklarat hur du tänkt och varför, blev det lätt att föra över ditt tänk mera övergripande.

Sammantaget har du gjort ett alldeles utmärkt jobb! Allt är bra upplagt, lätt att följa och förstå.”

/Jonas Ahlqvist

”Tack för ännu en klok och skarpögd läsning. Du hjälper mig se svagheterna i berättelsen. Först nu ser jag vart berättelsen är på väg, och hur den ska sluta.

Dina avslutande kommentarer är mycket snällare och mera uppmuntrande än jag befarat. Själv tycker jag nog att helheten haltar; i alla fall tyckte jag det för ett par veckor sedan. Dina ord gör mig förstås glad, eftersom jag vet att du skriver vad du tycker och anmärker på det du anser vara fel eller det som skaver.

När jag inledde mitt ragnarprojekt var ambitionen att ”tillräckligt bra” räcker; en trist inställning jag släpar på efter alla år inom journalistiken. Nu är målet att skriva så bra och sant som jag kan.”

/Bo Jönsson

Hej Ann. Vill från botten av mitt hjärta tacka för dina kloka och tänkvärda råd, de ska vi verkligen ta vara på! Nu ska det knåpas och skapas vidare.”

/Diana Sundkvist

”Tack för ditt gedigna arbete. Pedagogiskt upplagd genomgång, konstruktiv kritik och viktigast, att dina synpunkter generar lust hos mig att ge mig i kast med arbetet att skriva om.

Jag känner igen mycket av det du skriver (det är svårt att läsa egen text) och kommer att använda det mesta, kanske alla dina råd. Jag uppfattar din kritik som tydlig och konstruktiv vilket för mig innebär att jag direkt kan börja arbeta om mitt manus.

Du har satt punkten på mina tillkortakommanden på ett konkret och bra sätt. Handlingsplanen är kort, innehållsrik och tydlig.”

/Kerstin Bjellerup

”Jag är jätteglad och så tacksam för ditt gedigna arbete! Din respons berikade mig med nya idéer och tankar. Tusen tack för dina positiva kommentarer och uppmuntrande ord! Det behövs när man sitter och lätt fastnar i sin lilla sagovärld.”  /Christina Strang

”I och med att jag är ny i den skrivande världen så hjälpte din respons massor, det fick mig att se på min/mina texter från olika håll och vinklar, vilket är positivt. På så sätt kan jag förbättra och kanske klargöra lite mer för läsaren!

Av din respons lärde jag mig att skrivande är så flytande och hur viktigt det är att beskriva omgivningen eller karaktären man skriver om. Jag saknade ingenting, jag tycker att du fick med det övergripande samt detaljerna som jag som författare kanske missat, eller valt att inte ta med.

Jag kan absolut rekommendera dig som lektör till andra författare! Du är rak och ärlig i din respons och säger vad du tycker på ett vänligt sätt!”

/Elin Lindfors